Де вивчати польську мову дітям та дорослим в Чернівцях

Коли виникає бажання або потреба вивчити іноземну мову, то постає питання яким чином і де навчатися. Дієвим варіантом є повне занурення в мовне середовище. Мається на увазі, що перебуваючи в країні з відповідною мовою або постійно спілкуючись з носіями, ефективність навчання буде значно вищою.

 

Проте чи не в кожному місті України існують школи, котрі пропонують якісні освітні послуги для дорослих, а також репетиторів з Польщі для дітей у Чернівцях. На тлі широкого різноманіття пропозицій яскраво виділяється центр Inozemna Mowa. В чому перевага школи і чому варто звернутись саме сюди розглянемо далі.

 

 

Важливість володіння мовою в Польщі

Знання мови в країні, до котрої плануєш переїхати жити або працювати – це основа повноцінних комунікативних зв’язків в суспільстві. Передумовою навчання у ВУЗі, оформлення на роботу, отримання Карти поляка або Карти польсього громадянства однозначно є володіння польською. Також важко уявити насичене життя без спілкування з оточуючими, яке пришвидшує інтеграцію в іноземну культуру.

 

Українцям, можна сказати, пощастило, через те, що наші мови досить схожі. Тому співвітчизники мають перевагу в плані спілкування і розуміння поляків. Проте, не варто припуститися помилки і вважати, що вивчення польської для початківців – непотрібна справа. Не зважаючи на спорідненість польської та української, різниця між ними велика.

 

Якщо для побутового спілкування рівень польської впереміш з українськими словами достатній, то для того, аби отримати престижну роботу чи перспективи на постійне проживання в країні – зовсім ні. Опанувати мову до рівня В1-В2 просто необхідно претендентам на освіту, високооплачувану роботу та Карту Сталого Побуту.

 

 

Чому Inozemna Mowa – лідер серед шкіл польської

За останніх кілька років в Україні значно виріс попит на курси польської мови. Відповідно збільшилась чисельність пропозиції курсів польської мови в Чернівцях зокрема і в країні загалом. Наразі вибирати є з чого, але як не прогадати і не розгубитись серед різноманіття реклами в інтернеті? Ось основні фактори на які варто звернути свою увагу:

  • Найперше, що має викликати особливу зацікавленість – викладацька команда. Найкращими вчителями є носії мови або викладачі-полоністи. Саме такі репетитори працюють в центрі Inozemna Mowa. Кожен з них – практикуючий педагог авторитетних учбових закладів Кракова, Гданська, Варшави та інших міст Польщі.
  • Навчальні програми повинні включати авторські методики. На заняттях мають обов’язково застосовуватися сучасні підходи для пояснення складних мовних форм. А викладання граматики і лексики має поєднуватися в легких, інтерактивних уроках. При цьому особлива увага повинна приділятись застосуванню отриманих знань на практиці. Поєднання усіх засобів дає позитивну відповідь на запитання: чи легко вивчити польську?
  • Наступне, що треба дізнатися про школу – яке підтвердження отримаєте по закінченні курсу. Якщо плануєте вступ до польського вишу або стати власником Карти Поляка чи Карти Сталого Побуту, отримати польське громадянство, то сертифікат про знання мови – занадто важливий документ, щоб нехтувати його легітимністю.

 

Підставою для отримання дозволу на вступ до вишу або проживання в Польщі є сертифікат, котрий виданий ліцензованою школою. «Іноземна Мова» – перший офіційно визнаний Міністерством освіти Республіки Польщі центр вивчення польської мови, котрий проводить державні екзамени з польської мови як іноземної, при центрі і курси на всі рівні, від А1 до С2. В нас також проводяться уроки польської мови для Карти поляка. Видані школою сертифікати – підтвердження мовних рівнів, визнаються у всьому світі та не мають строку придатності.

 

Також важливо обрати курси, які проходитимуть в зручний час та місці. З останнім проблем не виникне, адже уроки в онлайн-форматі дозволяють займатися будь-де. Навіть коли не встигаєте доїхати додому, можна приєднатися до заняття з телефону в дорозі. Немає потреби витрачати час і сили на пересування до конкретного приміщення.

 

Що стосується часу, то  Inozemna Mowa пропонує різні години і дні, аби кожен учень міг підібрати найбільш зручний графік занять для вивчення польської мови у Чернівцях. Адже, щоб зосередитись маєте не поспішати.

 

Ми впевнені, що присвятивши пошуку школи польської достатньо уваги, ви зробите оптимальний вибір. Аналізуйте пропозиції неквапно та вдумливо, а потім з завзяттям приступайте до навчання. І пам’ятайте: дешеві курси, або занадто дорогі – це не завжди вихід з ситуації. Головне – якість, а вона має бути оцінена по заслузі!

Інші новини
Вручення Державних сертифікатів Республіки Польща 2015 року

Зовсім скоро відбудеться вручення сертифікатів зі знання польської мови!

Як знайти фахових викладачів для вивчення польської у Рівному

Коли ви ставите перед собою мету вивчити польську онлайн, одразу виникає питання яким способом організувати навчальний процес.

З Тернополя у Варшаву – поради усім, хто хоче стати студентом престижного польського ВУЗу

Навчання за кордоном давно перестало бути нездійсненою мрією. В теперішніх реаліях стати студентом іноземного ВУЗу має шанс чи не кожен український абітурієнт.

Якщо ви бажаєте отримати безкоштовну консультацію з приводу наших послуг – напишіть нам!

    [:pl]

    [:ua]

    [:ru]

    [:en]